Privatlivspolitik

Når du besøger denne hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor kan du læse, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, eller at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Jeg skriver journal og indhenter persondata til brug for behandlingen af dig i klinikken. Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til din behandling.

Journalen kommer til at indeholde persondata, som kan omfatte følgende: Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.

Opbevaring og sletning af persondata

Doose Zoneterapi & Massage bruger journalsystemet Cbit til kunderegistrering og journalføring. Journaler og behandlingsplaner opbevares elektronisk i systemet. Journalsystemet er GDPR-sikret og krypteret og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Ved etableringen af et kundeforhold til klinikken giver du samtykke til ovenstående. Uden samtykke til klinikkens behandling af kundeoplysninger, er et kundeforhold ikke muligt.

Personoplysninger opbevares, så længe der er et eksisterende kundeforhold. I alle tilfælde opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med journalføringsbekendtgørelsens § 15, stk. 1, i 10 år og efter bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage. Du bestemmer selv, hvor detaljerede oplysninger du ønsker at give.

Klager over behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.

Doose Zoneterapi & Massage

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til:

Doose Zoneterapi & Massage v/Hanne Doose

CVR. 31648262

Rolighedsvej 5, Nørup
7182 Bredsten

Tlf. 20 81 69 80
hannedoose@gmail.com

Scroll to Top
selvforkælelse

Ferielukning

Fra 10. juni til midt i august holder klikken sommerlukket pga. ny reservedel i knæet 🥴
Du kan stadig booke tider fra midt i august.
God sommer.